Tercera edició del repte esportiu solidari l’OnCodines Trail

Ja estan obertes les inscripcions a l’OnCodines Trail, repte esportiu solidari que es realitza corrent o caminant per muntanya i per equips per l’entorn de Sant Feliu de Codines. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Fundació Enriqueta Villavecchia i a la Barcelona Brain Health Initiative de l’Institut Guttman.

RFN01749

La tercera edició es farà el 15 d’abril de 2023 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut).

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

Pots fer la teva inscripció a l’OnCodines Trail, en aquest enllaç. Si vols ser fer voluntariat en aquesta prova, en aquest enllaç podràs inscriure’t.