T’animem a participar en l’enquesta de la “Setmana sense fum 2022”

Firma-email-SSF2022-Amb-logos___ALTA

Us animem a participar i fer difusió en el vostre àmbit i per xarxes socials de l’enquesta de la Setmana sense fum 2022 adreçada a la població que romandrà oberta des del 28 de març i fins el 8 de maig. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Enllaç a l’enquesta

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La setmana Sense Fum és una de les eines amb que cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

El lema d’aquesta edició de la Setmana Sense Fum és “Viu sense fumar i comença a sumar”. Us encoratgem a fer-lo extensiu i a fer accions individuals o col·lectives. Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari (des del 7 d’abril i fins el 24 de maig). Cada setmana podreu visualitzar en aquest enllaç el full d’adhesions actualitzades.