Taller de desdramatització per conviure amb el càncer a Montblanc

Aquest dissbte 21 de maig, a les 19.30 hores a la sala Casal d’Entitats de Montblanc, la companyia Descabelladas oferirà el seu “Taller de desdramatització” amb l’entrada lliure.

una-de-les-obres-de-descabelladas

Descabelladas és un projecte que des del 2010 ha desenvolupat “tallers de desdramatització”, adreçades a dones afectades de càncer i altres malalties cròniques amb la intenció d’anar més enllà del drama cercant el sentit de l’ humor i la visió amorosa sobre la pròpia situació.

En la dinàmica d’aquest taller es treballen les diferents disciplines escèniques, amb predomini del moviment natural i consciència corporal, el clown i el joc teatral i el cant. Cerquen la capacitat d’integració, de convivència, d’acceptació, de ganes de superació i de aprenentatge sobre les limitacions auto imposades.

El teatre és un arma poderosa per al procés de sanació personal: el reconeixement de les habilitats i capacitats pròpies és una gran injecció de vida; el compartir aquesta experiència amb altres companyes és un suport important per a la evolució positiva de les participants.

Volem que les participants siguin les autèntiques protagonistes: que projectin la seva visió de la realitat en els temes a treballar, donant lloc també a la poesia i als somnis que sempre han volgut realitzar.