Suma’t al crowdfunding a favor de la lluita contra el càncer

El Circuit de l’Obaga és una cursa solidària a favor de la lluita contra el càncer que celebrarà la seva III edició a Tiurana el diumenge 2 de novembre.

Com a novetat, l’organització del Circuit de l’Obaga també ha creat una campanya de crowdfunding dirigida a totes les persones que desitgin aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el cáncer. Els donatius de la campanya també es destinaran a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

Crowdfunding a benefici de la FECEC, circuit de l'obaga
Imatge de l’anterior edició del Circuit de l’Obaga.

Des de la organització del Circuit de l’Obaga, s’ha creat aquesta campanya de crowdfunding dirigida a totes aquelles persones que no poden assisstir a la cursa però que volen aportar el seu gra de sorra a la lluita contra el càncer.  Queden 11 dies per   aconseguir el repte de 500 euros. De momento la campanya ja ha aconseguit recaptar 115 euros. En aquest enllaç trobareu la manera de participar al crowdfunding.

A més a més, totes les persones que desitgin aportar un donatiu superior a 10 euros podran recollir una samarreta del Circuit de l’Obaga el mateix dia de la cursa, el 2 de novembre a Tiurana. El Circuit de l’Obaga és un esdeveniment solidari organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’associació per a per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport.