S’obre l’exposició de promoció i sensibilització del Voluntariat impulsada el CAVC

En el marc de l’Escola d’Estiu del Voluntariat que tindrà lloc aquest dimecres 19 de setembre al campus UPF Poble Nou https://voluntariat.gencat.cat/activitat/escola-destiu-del-voluntariat/ s’exposarà públicament per primer cop l’Exposició de promoció i sensibilització de Voluntariat.

escola estiu voluntariat 2018

Aquesta exposició està impulsada per la Direcció General de Treball, Afers Socials i Families amb la col·laboració de les entitats que formeu part del Consell de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya i, especialment de les entitats seleccionades per donar veu a l’experiència del voluntariat a Catalunya.

 L’exposició es podrà visitar a partir de les 10h del dia 19 de setembre al “carrer de Tallers” del campus universitari situat a la planta 0 (entrant des del carrer Roc Boronat cap al campus, el “carrer de Tallers” es troba a mà esquerra; estarà indicada amb un rètol), i romandrà allà durant uns 15 dies, per tal que totes les persones de la comunitat universitària, i el públic en general, la puguin veure.

A partir del mes d’octubre, la voluntat de la DGACC és que l’exposició pugui anar rodant per diferents territoris i equipaments i arribi al màxim nombre possible de persones.