Setmana Europea contra el Càncer 2024

La Setmana Europea contra el Càncer (European Week Against Cancer) se celebra anualment del 25 al 31 de maig i està organitzada per l’Association of European Cancer Leagues (ECL), entitat de la qual forma part la FECEC Junts contra el Càncer. L’objectiu és sensibilitzar sobre la prevenció del càncer, l’accés a tractaments i el suport a les persones que superen la malaltia.

Les persones individuals i entitats contra el càncer estan convidades a sumar-s’hi perquè se senti la seva veu contra aquesta malaltia a tota Europa.

Aquest és el calendari dels 7 dies d’incidència de la Setmana Europea contra el Càncer.

Diàleg pel Dia Mundial sense Tabac

Com que cada any es perden 8 milions de vides a causa del càncer, és hora d’abordar l’impacte generalitzat del consum de tabac i l’addicció a la nicotina. Amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac i el tancament de la Setmana Europea contra el Càncer, el Grup de Treball de Prevenció i Detecció Precoç (P&ED) d’ECL avaluarà els avenços i debatrà els reptes que té per davant Europa en l’àmbit de la regulació dins de l’àmbit del control del tabac. En reunir experts, responsables polítics i grups d’interès, l’objectiu és fomentar un diàleg col·laboratiu i donar forma a la trajectòria futura dels nostres esforços col·lectius per a un control efectiu del tabac, assegurant el benestar de les nostres comunitats i generacions futures.

Diàleg “How will Europe Achieve its First Tobacco Free Generation?”

Font: European Cancer Leagues