Inici > Serveis a pacients > Tallers i activitats

Tallers i activitats

Aquests serveis que ofereixen les entitats de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) posen a disposició dels pacients amb càncer un espai de trobada informal per la millora del seu benestar.

1. Ball teràpia

Servei de desenvolupament d’habilitats personals per mitjà de la dansa, que facilita la comunicació interpersonal i impacta positivament en el benestar social i emocional de les persones amb càncer.

2. Colònies i sortides infantils

Activitats dirigides on s’organitzen estades d’una setmana o de caps de setmana per a infants i joves amb càncer o que han patit una malaltia. Suposen una convivència enriquidora i que proporciona nous amics i amigues als infants, als adolescents i als joves, amb qui poder compartir les seves vivències.

3. Ioga i txi kung

Sessions de ioga i txi kung per pal·liar el dolors ocasionals de la cirurgia o tractament oncològic, així com millorar el benestar físic del pacient, el seu descans nocturn, la seva energia o rebaixar el seu estrès.

4. Reiki

Sessions de reiki, una técnica japonesa de medicina natural que consisteix en la imposició de mans per harmonitzar cos, ment i ànima. Aquest servei pot ser capaç de generar una gran relaxació profunda i un major benestar per a la persona amb càncer.

5. Tallers

Es tracta de diferents activitats destinades a persones amb càncer per fomentar el seu benestar físic i emocional durant i després del tractament: sofrologia, risoteràpia, musicoteràpia, marxa nòrdica, gimnàstica terapèutica, marxa aquàtica, taller de respiració, costura, dietètica, mindfulness, etc.