Segona OncoCursa Pallars contra el càncer de còlon el 13 de setembre

Enguany, Oncolliga Pallars, la delegació a Tremp d’Oncolliga contra el Càncer de les Comarques de Lleida, organitza la 2a cursa que, amb el nom OncoCursa Pallars, tindrà lloc el dia 13 de setembre a les 6 de la tarda a Tremp.

La finalitat d’aquesta activitat és recaptar fons destinats a l’adquisició d’una màquina de cribatge per a la detecció precoç del càncer de còlon, model Pentax Medical EPK-i5000, valorada en 30.000,00 €+IVA que s’instal·laria a l’Hospital Comarcal del Pallars.

La cursa compte amb la implicació de les institucions comarcals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, així com de la Diputació de Lleida i Creu Roja, que hi destinarà un punt d’assistència i ambulància. Les inscripcions estan obertes via Internet, a www.tremp.cat/oncolligapallars, el preu de la inscripció és de 7 € amb una gorra d’obsequi.

A partir del 6 de setembre vinent, davant l’Epicentre de Tremp, es col·locarà una carpa perquè les persones que ho vulguin s’hi puguin inscriure directament, així com també el mateix dia de la Cursa, que sortirà davant del mural d’Oncolliga.

La cursa està oberta a totes les edats i públic i en finalitzar la cursa es repartiran premis i obsequis, hi haurà un berenar popular i el grup local Country Tremp organitzarà una sessió de ball country. Oncolliga Pallars, anima a tots els veïns del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà a participar-hi, atès que la màquina anirà destinada a l’Hospital Comarcal del Pallars.