Segon “diumenge solidari” del recinte modernista Sant Pau

El 7 de novembre al Recinte Modernista de Sant Pau s’organitza un nou “Diumenge Solidari” i l’import de les entrades es donarà íntegrament a Kālida.

150623_equinocci_2194_1-600x400

Aquest dia, en comprar la teva entrada, a més de visitar els pavellons i jardins d’aquest conjunt monumental, que és patrimoni de la UNESCO, estaràs col·laborant perquè a Kālida continuem acompanyant dia a dia a les persones amb càncer i les seves famílies. Volem que les persones que participin d’aquesta jornada puguin conèixer Kālida Sant Pau, per això, aquest dia obrirem les portes del centre. Podràs:

  • Participar d’una visita guiada a l’edifici, dissenyat per la Benedetta Tagliabue i el seu equip de EMBT, sota el concepte de “arquitectura per a tenir cura”.

  • Contribuir amb les persones que visiten Kālida comprant objectes solidaris: polseres de Maritucaeva i ceràmica de Mariona Barba entre d’altres.

  • Relaxar-te al jardí de Kālida Sant Pau i experimentar en primera persona la sensació de calma i protecció d’aquest espai, que moltes persones defineixen com “un oasi”.

Les visites guiades es faran de 10:30 a 14:30h, cada 20 minuts i en grups de màxim 10 persones. No es requereix inscripció prèvia. Prendrem totes les mesures de prevenció i higiene necessàries davant la Covid-19, per fer la teva visita segura i agradable.

Entra aquí per comprar les teves entrades al Recinte Modernista.