Saps com protegir-te del sol en el teu dia a dia?

El grup de farmàcies Ecoceutics amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha llançat la campanya ‘No siguis cacauet’ que té per objectiu sensibilitzar la població dels danys solars a la pell i fomentar la prevenció del càncer de pell i la protecció solar. Aquesta campanya es desenvolupa al llarg de tot l’estiu.

facebook social media posts_solars-15

Una vuitantena de farmàcies de tot Catalunya participen en aquesta campanya que ofereix un diagnòstic de pell a tots els clients perquè puguin veure si tenen o no taques solars. Un cop fet el diagnòstic, cada farmàcia entrega una fitxa indicant al client on té els danys solars, quin fotoprotector necessita i quina textura és òptima pel seu tipus de pell.

La campanya va acompanyada de cinc vídeos per sensibilitzar la població sobre la necessitat de protegir-se del sol. Aquí podeu veure un dels espots de la campanya: ‘Com protegir-te en el teu dia a dia’.

Des de la FECEC, també es recomana protegir-se bé del sol per evitar l’exposició excessiva al sol, sobretot durant la infantesa i l’adolescència.

Cal recordar que el càncer de pell és el més freqüent a Espanya, encara que té bones perspectives de curació si es detecta de manera precoç, per contra el pronòstic es torna molt dolent i per això les farmàcies tenen una gran responsabilitat, al ser el primer punt d’accés dels ciutadans.