Salt i Tremp inauguren les activitats de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

fececEls municipis de Salt i Tremp han donat el tret de sortida, avui, a les activitats programades dins el marc de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitzem des de la FECEC.

El nou espectable ‘Hort d’en Marçal’ ha inaugurat aquestes jornades dirigides a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer. L’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ va destinat a nens de 5-7 anys, on amb un llenguatge adequat, s’expliquen les propietats de la fruita i la verdura. A continuació els nens realitzen un taller per fer una brotxeta de fruita i verdura i tastar més de 5 productes diferents.

L’espectacle s’ha representat aquest matí al Passeig Ciutat de Girona de Salt i al migdia, al Poliesportiu antic de Tremp. A més d’aquestes dues localitats, aquest espectacle s’escenificarà a diversos indrets de Catalunya (Borges Blanques, Banyoles, Salt, Blanes, sant Feliu, Calella de la Costa, Vic, Sant Quirze de Bessora i Vilassar de Dalt ) al llarg de tots els dies que dura la Setmana Catalana de Prevenció contra el Càncer.

Demà dissabte la Volta al Penedès BTT, es celebra a Vilafranca del Penedès i és la primera activitat esportiva programada que s’ha adherit a la Setmana. Els participants tindran ocasió de fer-nos arrribar les seves fotos movent-se