Roses i altres detalls de Sant Jordi per ajudar a persones amb càncer

Les entitats de la FECEC es preparen per celebrar la Diada de Sant Jordi al carrer, el pròxim 23 d’abril, oferint roses, llibres i altres detalls solidaris, que serviran per ajudar a persones amb càncer i els seus familiars.

sant-jordi-g08c8ee28c_1920

Kàlida organitza els seus primers Jocs Florals 

Si convius amb el càncer, pots participar amb una creació literària, sigui prosa o poesia, inspirada en el tema “L’esperança”. Tens temps fins al 14 d’abril a les 14h., per descomptat, hi ha premis per als guanyadors.

Aquest certamen s’organitza amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, és una bona ocasió perquè deixis volar la teva imaginació i experimentis amb el poder que tenen les teves pròpies paraules per a tu i per als altres. Pots participar, tant si ja has vingut al Centre Kālida com si mai ho has fet.

El jurat és presidit per la reconeguda escriptora Tania Justé. L’integren també dues voluntàries de Kālida Sant Pau i una persona del nostre equip. El dijous 21 d’abril pel matí farem l’acte de lliurament de premis, amb la presència del jurat. Els guanyadors llegiran les seves obres.

Molt important: abans de portar la teva obra, et recomanem que llegeixis detingudament les bases del certamen. 

A més, les persones voluntàries de Kàlida han organitzat un taller de manualitats molt especial per Sant Jordi. Serà els dies 11, 12, 13 i 20 d’abril, de 10:30 a 12:30.

277807090_5297086940323206_5985970784858568430_n

Oncolliga Girona ha posat en marxa un servei d’entrega de roses solidàries per a empreses

Folleto Publicidad Ilustración Rojo

La cadena de supermercats Keisy vendrà les roses fetes per les persones voluntàries de l’AFANOC

Després de l’experiència tan positiva de l’any passat, que en dos dies van exhaurir les roses, enguany no han dubtat en repetir i vendran un total de 1260 roses fetes per les mans de les persones voluntàries de l’AFANOC. Són roses de papiroflèxia, l’art mil·lenari de plegar paper que té el seu origen a la Xina i s’acaba perfeccionant al Japó amb el nom d’Origami.

El preu de venda és de 5 € i els beneficis es destinaran a activitats lúdic-educatives pels infants i adolescents amb càncer que estan en tractament a l’hospital o a La Casa dels Xuklis.

Cartell-Keisy_2-600x849

 

Aquestes roses les podràs trobar als següents establiments Keisy:

  • Bailen, 214
  • Consell de Cent, 409
  • Corcega, 54
  • Travessera de Gràcia, 334
  • Compte Borrell, 190
  • Rambla Poble Nou, 145
  • Dante Alighieri, 117
  • Napols, 166
  • València, 488

 

A partir de l’11 fins al 23 d’abril La casa dels Xuklis estarà decorada amb roses i fulles de llibres gràcies al suport del voluntariat i les famílies allotjades. A més, es faran diferents propostes de tallers.

D’altra banda, al Servei Oncohematològic pediàtric de Vall Hebron, els nens i les famílies que estan ingressats també participaran de la decoració de l’espai amb l’equip de voluntariat. També faran un taller de roses de goma eva i un taller de punts de llibre fets de collage. El dia 22 es posarà una parada perquè els infants el puguin triar com a regal. També es regalarà una rosa de papiroflèxia feta per les voluntàries i un recull d’històries que han elaborat els adolescents i nens i nenes més grans que han fet junt amb l’equip de contacontes.

Llibres solidaris de l’AFANOC per Sant Jordi aquí

1-2bis

Pots consultar les parades solidàries de Sant Jordi de l’AFANOC aquí

La Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia també té preparada una paradeta on podreu trobar roses i rosers naturals, roses de ganxet i feltre fetes a mà, punts de llibre pintats per infants i joves de l’Hospital de Sant Pau i el llibre més dolç de Sant Jordi: un llibre de xocolata. Serà el dia 23 d’abril al Carrer Consell de Cent, 298 (Barcelona).

La Junta d’Oncolliga a Matadepera organitza una Jornada Solidària pel càncer el dissabte, 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

Les voluntàries d’Oncolliga posaran una paradeta solidària a la plaça de l’Església de Matadepera el dissabte 23 d’abril, de 10 h a 14 h.

2022.04.23-JORNADA-SOLIDÀRIA-MATADEPERA-600x849

La Fundació Josep Carreras, Oncolliga Calella i Roses contra el Càncer tindran paradetes de roses i llibres solidaris per la Diada de Sant Jordi.