Renovada la col·laboració amb el CoDiNuCat per l’assessorament gratuït en dietètica i nutrició a les persones amb càncer


Foto: Freepik

La FECEC, Junts contra el Càncer i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) han renovat l’acord de col·laboració a través del qual el CoDiNuCat ofereix un servei d’assessorament dietètic-nutricional gratuït a les persones amb càncer que es troben en situació de vulnerabilitat.

A través d’aquest acord, signat per totes dues entitats el 2017, les persones amb càncer en situació d’elevada vulnerabilitat reben consell dietètic i de nutrició individualitzat i gratuït en el marc de la iniciativa “Això s’ho val” a través d’uns vals bescanviables. Així, el CoDiNuCat, mitjançant els seus dietistes i nutricionistes, contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer.

S’ha demostrat científicament que menjar de manera saludable ajuda a tolerar millor el tractament oncològic i els seus efectes secundaris. Seguir una alimentació variada i equilibrada millora la tolerància als tractaments, redueix el cansament i ajuda a millorar la qualitat de vida del pacient.

Amb aquesta col·laboració, la FECEC, Junts contra el Càncer s’assegura, també, que totes les persones puguin tenir accés a les mateixes oportunitats. Tothom afectat de càncer qui vulgui accedir a aquest servei, es pot adreçar a les nostres federades o bé per correu electrònic a federacio@juntscontraelcancer.cat.