Relleus solidaris en benefici de la lluita contra el càncer

Relleus Solidaris és una activitat que involucra a 123 delegacions repartides per les 10 comarques on la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre hi té presència

foto roda de premsa_cintes

Relleus Solidaris és una activitat intercomarcal que té com a objectiu recórrer, amb un “testimoni”, les 123 delegacions de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. L’activitat començarà a mitjans de juny i finalitzarà a finals d’estiu. Cada cap de setmana es recorrerà una comarca diferent.

Donarà el tret de sortida la comarca de la Conca de Barberà, el cap de setmana del 19 i 20 de juny. A partir d’aleshores, el “testimoni” farà el següent recorregut:

En cada comarca la delegació corresponent realitza l’activitat que considera adient, bé sigui una cursa, una caminada, una bicicletada, una nedada, una vermutada… D’aquesta manera, el projecte no és limita només al tema de la cursa i la multitud d’activitats que es realitzaran fa possible que hi pugui participar molta més gent.

L’objectiu d’aquesta acció solidària és, per una banda recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i per l’altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga, d’aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuïn com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres.

Amb aquesta acció es fa palesa la gran dita que tant ens identifica: la unió fa la força. “Totes les delegacions acabaran sent una de sola i la Lliga serà més Lliga que mai. Tots els territoris treballant per una sola causa, tots els territoris treballant com un de sol pel bé de totes aquelles persones que ho necessiten. La nostra identitat està basada en la solidaritat, l’empatia, l’associació i sobretot el voluntariat, una de les branques més fortes de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, afirmen des de l’organització.

El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou la polsera solidària dels relleus.

SÍ, VULL INSCRIURE’M