Reconeguts cuiners es tornaran a reunir a Tarragona en el V sopar solidari contra el càncer i la leucèmia

Un any més, el complex educatiu de Tarragona (antiga Laboral) acollirà el V Sopar contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro, i Jeroni Castell de les Moles encapçalaran el cinquè sopar contra el càncer i la leucèmia que es realitzarà el proper divendres, 6 de novembre, a partir de les 21.30 hores.

Cuiners que participaran al sopar solidari contra el càncer i la leucèmia.
Cuiners que participaran al sopar solidari contra el càncer i la leucèmia.

A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Marco Borromeo, de Palau del Baró, Àngel Jiménez, del complex educatiu Tarragona, Marco Carreiro, de pastissos de crema i Gabri Olivier de geladeria Olivier i Jordi Grifoll de Lounge Cambrils com a coordinador del servei a taula. A més, es comptarà amb el pa elaborat pel Forn Andreu de Tarragona.

Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitat de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia. El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga Contra el Càncer, i la Fundació Carreras Contra la leucèmia, ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya.

Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte  2100-3510-76-2200196217 indicant el nom o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 40 euros per persones i cal recordar que les taules completes són de 6 persones.
Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona així com objectes artístics i esportius.