Recepta per a la disgèusia: puré de pèsols i pastanaga amb cacauets i ou

pure-de-pesols-que-i-com-menjar-durant-el-cancer

La disfàgia a líquids és el terme mèdic per referir-nos a l’aparició de tos o sensació d’ennuegament després de la ingesta de líquids. En aquests casos és necessari adaptar la viscositat dels líquids a la recomanada per a cadascú. Avui et deixem una recepta del web “Què i com menjar durant el càncer?” per atenuar aquest efecte secundari dels tractaments: puré de pèsols i pastanaga amb cacauets i ou.

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local