‘Què i com menjar durant el càncer’: napolitana amb crema de xocolata, cacauets, prunes i panses per atenuar la diarrea

La diarrea es un efecte secundari dels tractaments contra el càncer i es defineix com un augment de la freqüència habitual de deposicions acompanyat d’una disminució de la consistència. Pot aparèixer com a efecte secundari dels tractaments, però també pot tenir altres causes, com l’administració d’antibiòtics. Per atenuar-la, avui compartim una recepta del web “Què i com menjar durant el càncer” de La Xarxa.

Aquesta recepta de napolitana amb crema de xocolata, cacauets, prunes i panses pot atenuar la diarrea.

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local