Professionals de l’ICO participen a la guia ‘Les cures pal·liatives durant una emergència de salut – pandèmia COVID 19

Professionals de l’ICO han participat en l’elaboració de la guia ‘Les cures pal·liatives durant l’emergència de salut – pandèmia COVID 19.

200325-pallis.jpg_2104194538

El document, elaborat per la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives, té l’objectiu d’identificar les necessitats dels i les pacients amb SARS-CoV-2 en aquest àmbit. Com a membres de la Junta de la Societat hi ha participat el director assistencial corporatiu de l’ICO, Jordi Trelis, la cap del Servei de Cures Pal·liatives de l’ICO l’Hospitalet, Gala Serrano, la infermera de l’ICO l’Hospitalet, Cristina Lasmarias, i la treballadora social de l’ICO Girona, Gemma Riera.

Les cures pal·liatives proporcionen alleugeriment del patiment mitjançant el control dels símptomes físics, psicològics, espirituals i socials. Atesa aquesta transversalitat es troben presents en tots els àmbits de l’atenció als i les pacients, tan assistencial, sanitari, com social. En el context del COVID 19, des de les cures pal·liatives es valora la situació en què està la malaltia, la situació prèvia de la persona, i en quin cicle vital es troba per tal de prendre la millor decisió possible.

Accediu al document a través d’aquest enllaç.