Problemes per trobar feina després del càncer? Reprèn, servei d’orientació laboral gratuït

Uns dels problemes més comuns que afronten les persones que han superat o cronificat un càncer és la reinserció al món laboral, si estan desocupades o s’han quedat sense feina. “Reprèn, servei d’orientació laboral després del càncer“, és, com indica el seu nom, un servei gratuït per acompanyar i orientar laboralment les persones en la recerca d’una feina adaptada a les necessitats físiques i/o emocionals derivades de la malaltia, un cop acabat el tractament oncològic.

hand-g162feb685_1920

Has patit un càncer i busques feina? Estàs en recerca de treball i no pots fer la teva feina habitual? Ets familiar directe d’un pacient oncològic i ara busques feina? L’objectiu de Reprèn, servei d’orientació laboral després del càncer és acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina, facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l’estigma.

El servei de la FECEC, en marxa des del 2017, avalua les necessitats de cadascuna de les persones interessades per, després, acollir-les al programa Incorpora de ‘La Caixa’ o altres programes de reinserció laboral. Aquest servei ofereix un assessorament voluntari i gratuït d’orientació i intermediació laboral a les persones que es troben en una situació de risc d’exclusió social per tal de facilitar-los l’accés al món laboral.

Si vols accedir al servei o necessites més informació contacta amb la FECEC trucant al telèfon 93 314 87 53 o al mail treballsocial@juntscontraelcancer.cat.

1.-reprèn-