Presentació de l’eina de Decisions Compartides en ostomies digestives

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) presenta l’eina de Decisions Compartides en ostomies digestives. I ho farà en un acte en format webinar per Zoom, que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a les 15.30 h.

Captura de pantalla 2021-10-04 a las 12.46.44

L’eina que es presenta pretén ajudar a conèixer en què consisteix una ostomia digestiva i l’impacte que pot tenir en la qualitat de vida de les persones a qui se’ls realitza. S’explicaran les seves indicacions, els avantatges i inconvenients que presenten i els aspectes a valorar abans de prendre una decisió informada. També es presentaran testimonis de pacients ostomitzats.

SÍ, VULL INSCRIURE’M

La presentació se celebra a l’octubre coincidint amb el Dia Mundial del Pacient Ostomitzat i comptarà amb la directora en funcions de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), Montse Moharra; i la presidenta de l’Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO), Neus Cols, que donaran la benvinguda a tots els assistents. Seguidament es presentarà l’eina i ho farà Neus Cols que explicarà per què parlem de decisions compartides en ostomies digestives?, i per altra banda, Pilar Hernández i Mercè Rubio de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau faran una visita per les diferents parts de l’eina. També s’explicarà l’experiència de pacients, a través dels seus testimonis. I finalment, la cloenda anirà a càrrec de la cap d’infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Eugènia Masip; i de la secretària d’Atenció Sanitària i Participació, Meritxell Budó Pla.

Captura de pantalla 2021-10-04 a las 12.45.30