Premi Territori Solidari del BBVA per al portal ‘Després del càncer’

El portal digital ‘Després del Càncer’ de la FECEC ha resultat premiada a la VI edició dels Premis Territoris Solidaris que atorga BBVA. El lliurament del premis va tenir lloc ahir, 5 de febrer a Barcelona amb un total de 137 projectes presentats i 31 guanyadors. La Fundació roses contra el Càncer i la Fundació Enriqueta Villavechia, dues de les entitats adherides a la FECEC, també han estat premiades en aquesta edició.

bbva

Territoris Solidaris és una iniciativa del BBVA -dins del seu pla de responsabilitat corporativa- per donar suport a les accions solidàries locals.

Amb Territoris Solidaris es vol apropar l’activitat del BBVA als territoris en què està present i implicar als seus empleats en l’assignació de recursos.

Així, els empleats apadrinen causes que els són properes, les proposen com a candidates i són la resta de persones que formen el BBVA qui, amb els seus vots, decideixen entre quins projectes socials es reparteixen els gairebé 2 milions d’euros que BBVA destina a tot el territori espanyol a cada edició d’aquesta iniciativa.

El projecte de la FECEC del portal digital ‘Després del càncer’ ha sortit escollit com a beneficiari dels ajuts de Territoris Solidaris.