“Posem-li pebrots al càncer” s’ajorna al 8 i 9 d’abril per la vaga de transports

Per motius de la vaga de transports, la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” s’ajorna als dies 8 i 9 d’abril. Des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) fem una crida al voluntariat a col·laborar un any més en la campanya i recaptar fons per ajudar a persones malaltes de càncer. 

851x315 facebook

La campanya solidària estava prevista per als dies 1 i 2 d’abril, però la vaga de transports ha obligat a ajornar-la una setmana, fins el 8 i 9 d’abril. “Posem-li pebrots al càncer” arriba un any més als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer’ és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda a les persones malaltes i als seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als més de 450 supermercats de Condis de Catalunya adherits enguany, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin els clients sobre la finalitat de la campanya.

Pots apuntar-te com a voluntari o voluntària en qualsevol franja horària els dies 8 i 9 d’abril a través d’aquest formulari, on també has d’escollir el supermercat en el qual vols col·laborar amb la campanya.

SÍ, vull participar

Llistat d’establiments de Catalunya de la campanya.