Posa’t la gorra’ el 13 de desembre al zoo de Barcelona

AFANOC està duent a terme la catorzena edició de la Campanya de Sensibilització “Posa’t la Gorra!”. La festa d’enguany se celebrarà com sempre al Zoo de Barcelona, aquest dissabte 13 de desembre. 

 

Afanoc posa't la gorra

AFANOC emplaça tota les persones que vulguin a comprar la gorra, símbol de la campanya,i a la vegada que s’apropin a conèixer tots els aspectes i necessitats que es generen a partir del diagnòstic d”un càncer infantil i el perquè de la seva tasca.

Fem que el Posa’t la gorra sigui tot un èxit!

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

La gorra, dissenyada per Custo, tindrà un cost de 6€, i permetrà l’entrada gratuïta als infants i adolescents de 3 a 17 anys i el 50% de descompte en les entrades dels adults.

Aquest any, la festa del “Posa’t la gorra!” us convida a entrar al Circ dels Xuklis i conèixer les habilitats més espectaculars dels Xuklis així com gaudir de totes les actuacions i tallers que es realitzaran per tot el Zoo per tota la família.

El teu suport es necessari, t’hi esperem!