Posa’t la gorra pels Xuklis al Poble Espanyol

posat-la-gorra-al-poble-espanyol

La gran festa del Posa’t la gorra pels infants i adolescents amb càncer de l’AFANOC torna a Barcelona el 3 de desembre amb una gran festa que comptarà amb un bon nombre d’actuacions. No te la perdis!

Per segon any consecutiu, la festa del “Posa’t la Gorra!” brillarà en aquest racó tan emblemàtic i estimat de la ciutat. Un espai que ofereix a la ciutadania un ventall ampli d’activitats lúdiques i culturals és el millor marc per acollir una festa com la del Posa’t la gorra, solidària i per a tots els públics.

Una festa que llença un missatge molt clar a la ciutadania: el càncer infantil i adolescent ens afecta a tots i és cosa de tots donar-li suport. Una realitat que cada any l’AFANOC dona a conèixer des d’espais lúdics i festius, ja que és l’entorn habitual dels infants i joves.

DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET

Enguany comptaran amb un cartell molt especial pensat per grans, joves i sobretot, pels més menuts. Per començar, comptar amb Lildami i Elisenda Pineda ja és garantia d’entreteniment i diversió, i gràcies a la col·laboració del SX3, tindran a l’estrella de la programació infantil, en TITÓ, que a més estarà signant gorres de 10 h a 11 h. El grup BETA repeteix la seva col·laboració i obrirà la festa amb les seves cançons plenes d’energia i bon rotllo! I des de la Garriga amb ritme rumbero arribarà GERTRUDIS. El grup, a més de comptar amb molts fans que es posen la gorra, ha cedit la cançó de l’espot de la campanya d’enguany, que segurament se sentirà en viu i en directe.

I atenció a la traca final!! Ni més ni menys que 12 exconcursants del programa de més èxit de TV3, “Eufòria”, seran els encarregats de posar el colofó d’or a la festa! La Jim, la Carla, l’Alèxia, el Carlos, l’Elena, el Domènec, la Natàlia, l’Ethan, el Jan, l’Emmi, la Paula i el Neizan faran brillar la gorra!

Tot això és la màgia de posar-se la gorra dissenyada per Tarsila Schubert.

Font: AFANOC