Posa’t la gorra a Sitges el 19 de juliol a favor dels nens amb càncer

Torna a Sitges la campanya Posa’t la gorra!. La segona edició de la iniciativa, que serveix per recaptar fons en benefici de l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC, tindrà lloc el 19 de juliol, a La Fragata, a partir de les 18.30 hores.

afanoc

Es tracta d’un acte lúdic i festiu, que serveix per donar a conèixer el càncer infantil i per pal·liar, en la mesura del que sigui possible, totes les necessitats que es generen a partir del diagnòstic tant per als malalts com a les seves famílies.

Per participar a la festa cal adquirir la gorra, dissenyada per Custo, a un preu de 6€ a l’Oficina de Turisme, a les oficines o a la pàgina web d’AFANOC, i el mateix dia de l’activitat a La Fragata. En la primera edició del Posa’t la gorra! a Sitges es van vendre més de 3.000 unitats.

Els diners recollits de la venda de les gorres es destinen a la millora de la qualitat de vida dels infants afectats per aquesta malaltia, amb suport psicosocial i amb el manteniment de La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

Per a aquesta celebració solidària, l’organització ha previst tallers, a partir de les 18.30 hores, i les actuacions de Justo y los Pecadores, del grup de rock David Carrussel, els televisius Vakombà participants del programa Oh! Happy Day, i d’Alejandro Abad, que repeteix experiència després d’haver actuat a Sitges en el marc de la mateixa campanya l’any passat.

L’actriu sitgetana Anna Barrachina conduirà l’acte  acompanyada per Dafnis Balduf, en una proposta que comptarà també amb altres intervencions com la lectura del manifest per part d’un infant que ha patit la malaltia.

La segona edició a Sitges del Posa’t la Gorra finalitzarà amb una llençada de fanalets que iniciarà de forma simbòlica l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns.

Posa’t la gorra! està organitzat per AFANOC i Dentprive, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.