Posa’t la Gorra! a la Seu Vella de Lleida

El pròxim 3 de març, l’AFANOC t’espera al Turó de la Seu Vella de Lleida per celebrar l’onzena edició del Posa’t la Gorra! de Lleida, la festa més solidària amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Una festa plena de tallers, espectacles, exposicions, sorteigs i moltes sorpreses més!

La festa d’enguany està dedicada als cinc sentits! Sentir és el més important: Amb els ulls, les orelles, el nas, la llengua i les mans, descobrim el món que ens envolta. A través dels sentits, els infants podran descobrir el món dels Xuklis.

Dia: Diumenge 3 de març de 2024.
Lloc: Turó de la Seu Vella de Lleida
Hora: De 10.30 h a 13.30 h.

COMPRA AQUÍ LA GORRA PER ACCEDIR A LA FESTA

ALTRES PUNTS DE VENDA

La gorra d’enguany

La gorra torna a ser la protagonista i enguany ha estat dissenyada per l’artista Tarsila Schubert @tarsilaschubert una artista de carrer d’origen brasiler que ha dedicat la seva vida a l’art. La seva inspiració prové del seu bagatge multicultural, que és l’essència de la seva producció. Per primera vegada la persona dissenyadora incorpora un lema al seu disseny “Eyes on you”, que traduït significa “tenir els ulls posats en tu”. 

Aquesta mirada amable i positiva és la característica principal de l’AFANOC, una mirada que va més enllà del que es veu aparentment.

  • Una mirada més àmplia que traspassa el que es veu a primer cop de vista i, en el nostre cas, ens fa anar més enllà de la duresa del diagnòstic de càncer, en un fill o filla.
  • Una mirada que tracta a l’infant des de les seves necessitats com a infant i no com a pacient o malalt, i fa que continuï gaudint de la seva etapa vital, tot i la malaltia.  
  • La mirada que no es queda en les aparences, la mirada que va, i veu més enllà.

Per això enguany…. Pels infants i adolescents amb càncer… Posa’t la gorra!  i mira més enllà!

Font: AFANOC