PIMEC Vallès Oriental i FECEC, units contra el càncer

PIMEC Vallès Oriental i la FECEC van signar ahir un conveni de col·laboració per a la realització del projecte ‘Càncer a la feina’, un programa de suport a empresaris, treballadors, autònoms.

20161201_130536

L’objectiu és donar resposta a les necessitats d’informació i assessorament que tenen els responsables de les pimes i treballadors autònoms quan es diagnostica un càncer a un dels treballadors i resoldre el desconeixement sobre el curs i les conseqüències d ela malaltia.

En el marc d’aquest acord, un tècnic social de la FECEC assessorarà les empreses, autònoms i treballadors del Vallès Oriental sobre el càncer i, especialment, sobre la possibilitat d’integració i reinserció laboral després de la malaltia. Tot plegat, amb la voluntat de reduir l’estigma associat al càncer.

PIMEC Vallès oriental farà accions de prospecció a través de les seves pimes associades per proposar incorporar-les al projecte i fomentar el finançament de la prova pilot  en base a les aportacions econòmiques amb què les pimes vulguin contribuir de manera individual i lliure. En aquest context, s’atorgarà el segell “oncoempresa” a aquelles entitats promotores del projecte.

L’acord ha estat signat per Josep Santamarta, vicepresident de PIMEC Vallès Oriental i Ramon Maria Miralles, president de la FECEC, davant la presencia de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. També han estat presents Gonzalo Plata, Secretari comarcal de CCOO, Òscar Riu, secretari comarcal d’UGT i Montse Ramon, directora Financera de Industrias Tapla, primera empresa que s’adhereix al programa.