Perruquers de tot Catalunya surten al carrer a pentinar contra el càncer

  • La campanya tindrà lloc el proper dia 20 a diferents municipis de Catalunya

  • Els fons recaptats aniran a favor de la FECEC, junts contra el càncer, per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia

perruquers càncer FECEC

Les associacions de perruquers de tot Catalunya posen en marxa la campanya ‘Pentinem contra el càncer’ amb l’objectiu de recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer per donar suport als pacients i familiars i millorar la seva qualitat de vida.

Per això, els fons recaptats aniran destinats a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), una organització que dóna servei a les entitats federades de Catalunya de lluita contra el càncer i, alhora, fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció i recerca psicosocial.

La campanya ‘Pentinem contra el càncer’ tindrà lloc el proper 20 de setembre a diferents municipis de tot Catalunya en una jornada festiva i solidària. Els perruquers sortiran als carrers on instal·laran carpes dirigides a tots els ciutadans que vulguin contribuir a la iniciativa. Les poblacions on tindrà lloc aquesta iniciativa són Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Lleida i Vic.

Els professionals d’aquest gremi hi seran presents des de les 10:00 a les 17:00 hores pentinant i maquillant els ciutadans i comptaran amb la col·laboració dels comerços de la zona que aportaran productes per sortejar paneres.

És per això que les associacions de perruquers emplacen tant als ciutadans com als professionals del gremi a fer aquest donatiu a canvi d’obtenir un nou pentinat o un maquillatge professional i d’aquesta manera contribuir en aquesta causa solidària.