Participa en l’enquesta de la “Setmana sense fum 2024”

Us animem a participar i fer difusió tant en població general com en els vostres àmbits i llocs de treball de l’enquesta de la ‘Setmana sense fum 2024’ adreçada a la població que romandrà oberta del 3 al 22 d’abril. Amb aquesta enquesta es vol conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Enllaç a l’enquesta

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La Setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any es fa realitat el compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s’organitza amb diverses entitats i organitzacions relaciones amb la campanya, entre les quals està la FECEC, Junts contra el Càncer.

El lema d’aquesta edició és “Zero emissions també als teus pulmons”. Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari (fins al 20 de maig). Cada setmana podreu visualitzar en aquest enllaç el full d’adhesions actualitzades. 

Font: Agència de Salut Pública de Catalunya