Participa al test #menjasaimoute18!

Torna la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), del 5 a l’11 de novembre que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!”.

En motiu d’aquesta setmana, la FECEC ha preparat tres test sobre prevenció del càncer dirigits a la ciutadania en general que es difonen des del dia 22 d’octubre i s’estendran al llarg de tota la setmana, fins l’11 de novembre.

607_CAMPANYA_PREGUNTA1Amb aquests test, s’inclouen les principals recomanacions del Codi Europeu contra el Càncer sobre la necessitat de tenir una alimentació equilibrada i fer activitat física diària.El test #menjasaimoute18 es difon en tots els perfils de xarxes socials de la FECEC: Twitter, Facebook i Instagram.

607_CAMPANYA_PREGUNTA2

607_CAMPANYA_PREGUNTA3

T’animem a participar-hi perquè quanta més gent faci el test a major nombre de població aconseguirem fer arribar el nostre missatge de sensibilització i prevenció del càncer.

Anima’t a participar-hi!!

L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia.