Participa a l’enquesta de la XXI Setmana sense Fum del 5 al 25 de maig

El dia 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac. Per això, al llarg de la setmana del 5 al 25 de maig pot participar a l’enquesta de la XXI edició de la Setmana sense Fum sota el lema ‘Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida’.

setmana sense fum

Malgrat la COVID-19 ha canviat el nostre mon, el  consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. En temps de coronavirus continua sent important  portar a terme la XXI Setmana Sense Fum (http://www.setmanasensefum.cat/), encara que de manera diferent i adaptant-la a aquesta nova realitat i per això us animem a celebrar-la .

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum s’encoratja a la població a què des del 5 i fins el 25 de maig, feu la màxima difusió possible de l’enquesta https://forms.gle/FuwpiZWBDa7Emo2s6 en el vostre àmbit, tant en població general com entre els vostres companys, de manera telemàtica, per mail, xarxes socials, WhatsApp, etc.

L’objectiu de l’enquesta és donar a conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la COVID19.

Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, un informe que es farà públic en una nota de premsa a finals de maig. A l’enquesta  pot participar qualsevol persona de 15 anys o més.  Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys). Es tarda aproximadament uns 5 minuts.

Per si voleu fer-ne difusió, els hashtags oficials que s’utilitzen aquest any per fer difusió de temes relacionats amb la SSF 2020 són:  #ssfcat20   #activatsensefum

Més informació sobre la Setmana Sense Fum 2020.