Oncolliga posa en marxa una campanya de prevenció del càncer de mama femení i masculí a les farmàcies

La Fundació Oncolliga posa en marxa la campanya solidària “Sigues una mà amiga”, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama que se celebra el 19 d’octubre. Una campanya de prevenció, difusió i recaptació, a més d’un centenar de farmàcies de la província de Barcelona, en què es convida a tothom, sigui dona o home, a fer una exploració de les mames.

Screenshot 2020-10-15 at 09.37.56

La detecció precoç del càncer pot determinar l’evolució de la malaltia. La implementació de programes de detecció precoç, juntament amb els avenços diagnòstics i terapèutics, s’han traduït en un increment de la supervivència, (que se situa en el 89,2% als 5 anys del diagnòstic). La supervivència dels homes amb càncer de mama és similar a la supervivència de les dones amb aquest tipus de càncer. El tractament del càncer avui en dia no es considera limitat a la cirurgia, quimioteràpia o radioteràpia. Els estudis mostren que els aspectes psicològics i socials d’aquesta malaltia milloren el benestar i la qualitat de vida de la persona amb càncer i del seu entorn. Per això la Fundació Oncolliga ofereix suport psicosocial mitjançant diferents serveis i és la mà amiga de tothom que ho necessiti.

Campanya solidària “Sigues una mà amiga” a les farmàcies de la província de Barcelona

Més d’un centenar de farmàcies de la província de Barcelona se sumen a la campanya solidària d’Oncolliga “Sigues una mà amiga”, que compta amb la col·laboració de més de 150 persones voluntàries. Des del divendres 16 d’octubre i fins al 25 d’octubre, les farmàcies es converteixen també en mans amigues d’Oncolliga fent difusió de prevenció del càncer de mama i convidant a tothom a què siguin mans amigues d’Oncolliga.

-Mans amigues perquè s’explorin les mames per prevenir el càncer.
-Mans amigues perquè comprant la polsera #socunamaamiga per 2 € ajudaran a que Oncolliga pugui ajudar a les persones amb càncer i familiars.
-I finalment, una mà amiga perquè tothom qui se sumi a la campanya i la comparteixi, ajudarà a difondre la importància que té la prevenció i seguir un estil de vida saludable.

La campanya solidària compta amb el suport de l’equip absolut Rde natació artística del Club Natació Sabadell, que són imatge d’Oncolliga, i de la Fundació Club Natació Sabadell. Oncolliga i la Fundació Club Natació Sabadell col·laboren conjuntament per fer difusió sobre la prevenció del càncer i el suport i ajuda a les persones amb càncer i familiars.

La Fundació terrassenca Fupar també ha col·laborat amb la campanya posant a disposició els seus serveis. I finalment, la campanya també compta amb el suport del laboratori farmacèutic, Novartis.

AJUDA’NS A AJUDAR!