Núria Bea imparteix un taller d’alimentació saludable organitzat per la FECEC

Núria Bea, dietista i nutricionista, va impartir el passat dia 29 al municipi de Juneda (Lleida) un taller gratuït sobre la forma d’elaborar menús saludables organitzat per la FECEC.

Núria Bea menús saludables SECAPC

 

Recomanacions, maneres de fer i de cuinar; el consum de les fruites, les vitamines dels aliments, els hàbits de menjar i l’estructura dels menús tipus, van ser temes que va tractar Núria Bea, sota l’organització de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. Aquest taller està englobat dins les activitats que es varen organitzar durant la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer. Una d’elles era el taller de confecció de menús saludables.

Aquesta activitat de la FECEC forma part del programa de divulgació i prevenció. La importància del caràcter preventiu de la SECAPC fa que totes les activitats estiguin orientades a promocionar hàbits saludables que ajudin en la reducció del nombre de casos de càncer i, en aquest sentit, van dirigides a pares d’infants i adolescents i als responsables de decidir els menús familiars, així com també a la població en general.