Nova edició dels tallers “Jo també menjo fruita” a Lleida

La FECEC organitza 34 tallers del ‘Jo també menjo fruita’ per prevenir el càncer. Els tallers s’imparteixen a 15 centres educatius i van destinats a nens i nenes de P5 de diferents municipis de la província de Lleida. 

menjafruita1

Els tallers “Jo també menjo fruita” tindran lloc al llarg del mes d’octubre, novembre i desembre, i compten amb el suport de la Diputació de Lleida des de l’any 2012. L’objectiu és promoure un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies. En aquest sentit, hi ha dos aspectes importants:

  • Seguir una alimentació equilibrada

  • Fer activitat física

En els tallers “Jo també menjo fruita” s’informa de la importància de menjar diàriament i de forma variada fruita i verdura. També es donen consells simples de com fer-ho i s’explica als infants per què és important menjar diàriament fruita i promoure un estil de vida saludable. Aquesta activitat forma part del programa de prevenció del càncer de la FECEC, que vol conscienciar la població de la seva responsabilitat sobre la seva pròpia salut, i de la necessitat d’adoptar estils de vida sa per prevenir el càncer i altres malalties, tal com recull en el Codi europeu contra el càncer.