Nous articles a l’espai digital #desprésdelcàncer

A continuació us detallem els articles que s’han publicat durant el mes d’agost a l’espai digital #despresdelcancer (www.despresdelcancer.cat). Recordeu que aquest portal té per objectiu donar resposta a les necessitats de les persones que han superat o cronificat la malaltia i les del seu entorn, per ajudar a resoldre els reptes i dubtes que se’ls plantegen en aquesta nova etapa.

Dins l’apartat COM ESTIC:

Canvis en les relacions socials: com reempendre el camí

L’experiència del càncer acostuma a alterar la vida de la persona que ha tingut càncer i la del seu entorn. Sent possible que la malaltia li faci canviar el seu dia a dia, els plans de futur, la manera de pensar i de relacionar-se amb els que l’envolten.

Enllaç a article

Més enllà de la laringectomia

Cal remarcar que després d’una laringectomia total no es pot parlar utilitzant les cordes vocals. No obstant això, hi ha varies maneres per restaurar la parla després d’una laringectomia total. Aprendre a parlar novament pren temps i esforç.

Enllaç a l’article

Dins l’apartat EM CUIDO:

Mindfulness: connecta amb l’aquí i l’ara

Una eina que pot ser d’utilitat per fer front a les situacions generadores d’estrès que les persones poden viure al llarg de la seva convivència amb la malaltia, és la pràctica del mindfulness o atenció plena.

Enllaç a l’article

7 consells alimentaris a tenir en compte de cara a la tardor

Seguir una dieta equilibrada, basada en uns hàbits d’alimentació saludables, és important durant tot l’any. No obstant, hi ha alguns aspectes com la hidratació, als que cal parar especial atenció. A més, les vacances sovint comporten canvis en la rutina, i a la tornada s’haurien de reemprendre els bons hàbits.

Enllaç a l’article