Nou servei de la FECEC, Junts contra el Càncer per l’assessorament en matèria sociolaboral a les persones amb càncer

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha signat un acord de col·laboració amb la consultoria Fidelitis. El despatx d’advocats assessorarà en matèria de drets sociolaborals als pacients amb càncer que ens adrecin les seves consultes.

Logotipo_Fidelitis_RGB

A través d’aquest acord, des de la FECEC, Junts contra el Càncer podem atendre les demandes dels afectats que, en el procés de la seva malaltia, es vegin obligats a enfrontar-se a una sèrie de situacions i problemes sociolaborals derivats del seu procés oncològic, així com en obtencions de pensions d’incapacitat. El servei d’assessorament i l’estudi de viabilitat és de franc per a les persones usuàries, però si s’obté una resolució favorable o si s’aconsegueix la incapacitat, s’abonarà una tarifa amb caràcter preferent.

Fidelitissón experts en Dret Laboral i Seguretat Social, especialment en obtenció de prestacions per incapacitat permanent i estan compromesos amb la protecció dels drets de les persones amb malalties greus o incapacitants. Tenen més de 15 anys d’experiència en consultoria legal en aquesta branca, i són número u a escala nacional en aquest segment per volum de casos anuals i percentatge de guanyats.

Qualsevol persona que es trobi en aquesta situació i vulgui fer la consulta a Fidelitis, s’ha de posar en contacte amb l’entitat federada més propera per adreçar la seva petició, o bé escrivint un correu electrònic a l’adreça legal@juntscontraelcancer.cat.