Nens del món alcen les veus en el dia internacional del càncer infantil, el 15 de febrer

Cada any, pel 15 de febrer , es commemora a tot el món el Dia Internacional del càncer infantil. Aquest dia va ser escollit, el 2001, per l’Organització Internacional de pares de Nens amb Càncer amb l’objectiu d’organitzar esdeveniments conjunts a nivell mundial per reconèixer l’extraordinari desafiament de vida que significa el càncer en nens i adolescents i les seves famílies.

cancer infantil

Per commemorar aquest dia, algunes de les entitats de la FECEC, Junts contra el càncer, també organitzen al llarg d’aquesta setmana algunes activitats. L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) vol sensibilitzar sobre el càncer infantil i la necessitat de seguir treballant per la millora de la qualitat de vida dels infants i adolescents  i les seves famílies, però volem fer-ho a l’estil dels nens. Així que per donar-los suport l’entitat proposa fer una ganyota al càncer.

Fes-te una fotografia fent pam-i-pipa, traient la llengua, o fent la teva ganyota més estrafolària i comparteix-la al Facebook de l’entitat o envia-la per WhatApp al 687.929.510

Així mateix, a nivell mundial, el passat 11 de gener es va llançar una iniciativa original sota el títol #Child4child que consisteix en l’enregistrament d’una cançó unint les veus de tots els infants i joves del món que hi vulguin participar.

L’objectiu d’aquesta campanya és mostrar suport als nens i joves amb càncer, i les seves famílies, així com donar visibilitat al càncer infantil perquè sigui reconegut com una prioritat en el sistema de salut.

La cançó “We are one” es llançarà el proper 15 de febrer coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil i fins a uns dies abans estarà obert perquè tots els nens i joves que ho desitgin es gravin cantant la tornada de la cançó creada per a la ocasió.

Podeu trobar més informació a: cancerinfantil.org o al web de la iniciativa: www.child4child.com

Gràcies per participar i difondre!