Necessitem voluntaris per la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’

El proper 4 de febrer es celebra el Dia Mundial contra el Càncer. El dies abans – 2 i 3 de febrer- des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsem un any més la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’, per a la qual necessitem voluntaris.

 

LOGO OK

 

La campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig.

L’objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer’ és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

 

Per tal que la campanya arribi als més de 300 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

 

Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horaria del 2 i 3 de febrer a través d’aquest formulari on també ha d’escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. Aquí teniu el llistat d’establiments Condis on es vendran les bosses de pebrots.