Necessitem el teu suport per dur a terme el projecte Fes salut, fes Sabadell

La Fundació Oncolliga ha estat seleccionada per dur a terme un projecte a Sabadell per lluitar contra el càncer fent prevenció. És per aquesta raó que busca suport de tothom que viu a Sabadellperquè voti pel projecte “Fes salut, fes Sabadell” adreçat als joves estudiants de secundària de la ciutat. El programa es basa en dinàmiques formatives entorn els hàbits saludables i la prevenció del càncer.

Fes-salut-fes-Sabadell

Com ens pots ajudar? 

Si estàs empadronat a Sabadell i tens més de 14 anys, vota’ns. Has de votar un mínim de quatre projectes perquè el vot sigui vàlid. És a dir, votar el d’Oncolliga i tres més. Pots votar per internet o presencialment:

 

Per internet: entra en aquest enllaç i segueix els passos següents:

  1. Registra’t (posa el nom, el correu electrònic, contrasenya i accepta les condicions. Rebràs un correu a la teva adreça de correu electrònic per confirmar l’alta i ja estaràs registrat).
  2. Després, clica l’enllaç una altra vegada i vota el projecte d’Oncolliga. Et farà posar les teves dades personals, per tal de confirmar, amb el padró, que vius a Sabadell.
  3. Tot seguit entra a la finestreta de propostes, i vota tres projectes més (així el vot serà vàlid).

 

  • Presencialment (Consulta totes les localitzacions aquí):
    • Dia 15 de gener: Biblioteca Vapor Badia, de 17 a 20:30 h
    • Dia 18 de gener: Biblioteca Vapor Badia, de 10:30 a 13h i de 17h a 20:30 h i en el Club Natació Sabadell de Can Llong, de 17 a 20:30 h
    • Dia 20 de gener: Parc Catalunya, de 10 a 14 h