Nassos contra el càncer: Apunta’t a les curses solidàries de Sant Silvestre

Després d’un any d’aturada per la pandèmia, aquest desembre torna poc a poc la campanya solidària Nassos contra el Càncer a les curses de Sant Silvestre. La FECEC et convida a a participar a les curses de Girona i Oliana per mostrar la teva solidaritat amb la lluita contra el càncer i fer un donatiu per a la campanya.

xapa_nassos_contra_el_cancer

La Cursa de Sant Silvestre és una cursa atlètica amb recorregut urbà que es fa en algunes ciutats el darrer dia de l’any. A Catalunya també rep el nom de Cursa dels Nassos, en referència a l’Home dels Nassos, un misteriós i mític personatge que surt en aquesta data i que té tants nassos com dies de l’any.

Nassos contra el Càncer aprofita les ja consolidades curses de Sant Silvestre, que cada any s’organitzen entre el 26 i 31 de desembre, per impulsar una campanya solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Després de l’aturada del 2020 a causa de la COVID-19, la campanya es reprèn a poc a poc. Enguany es farà a Girona i Oliana.

A la capital gironina la cursa de Sant Silvestre tindrà lloc el 31 de desembre a les 18h amb sortida des del pavelló Girona-Fontajau. Més informació aquí. A Oliana, a l’Alt Urgell, la cursa es farà també el dia 31 a les 11h del matí amb sortida del pavelló F. Betriu. Informació aquí.

Cartell_Sant Silvestre 2021Oliana_cartell CdN 2021_page-0001 (1)

 

Les persones que participin en aquestes dues curses rebran una xapa de la campanya. La FECEC anima a tots els corredors i corredores a portar-la durant l’esdeveniment.

Si no ets corredor i vols contribuir a la lluita contra el càncer, també pots fer-ho amb una petita donació a través de BIZUM d’1, 2 o 3 euros i ens ajudaràs a millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer i els seus familiars.

SÍ, vull fer una donació