Moltíssimes gràcies a les més de 900 persones voluntàries que han participat a la VIII edició de “Posem-li pebrots al càncer”

Tanquem la VIII edició de la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”, en la qual han participat més de 900 persones voluntàries d’arreu del territori català, convocades per les entitats de la FECEC. Mil gràcies a les entitats i al voluntariat per la tasca tan valuosa de donar a conèixer la iniciativa, que enguany s’ha fet el 8 i 9 d’abril. 

voluntaris banyoles pebrots

Més de 900 persones voluntàries repartides per tot Catalunya han estat les encarregades de donar a conèixer els objectius de la campanya “Posem-li pebrots al càncer“, organitzada per la FECEC i Condis Supermercats. El voluntariat s’ha desplaçat als supermercats per difondre la feina d’ajuda de les entitats a les persones amb càncer i els seus familiars. D’aquests 900 voluntaris, 240 han estat estudiants d’ESO, que han participat amb les entitats federades través de l’assignatura de Servei comunitari a les escoles.

Mil gràcies a tots i totes per participar i ajudar-nos a ajudar!!!

Veure vídeo (elaborat per Fundació Oncolliga) aquí

La campanya ha tingut lloc el 8 i 9 d’abril. Durant aquests dos dies, la ciutadania i, en particular, els clients dels supermercats Condis han estat convidats a comprar una bossa de pebrots solidaris, a un preu simbòlic d’1,5 € cadascuna, en els 673 supermercats Condis de Catalunya.

En total, s’han posat a la venda més de 66.000 bosses – proveïdes per l’empresa Agroponiente –, amb un pebrot vermell i un de verd, i la recaptació resultant serà íntegrament destinada al desenvolupament de projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.