Moltes gràcies a tots els voluntaris que han fet possible la campanya #pebrotscàncer 2019

Des de la FECEC volem agrair la tasca dels voluntaris, establiments Condis, padrins i tota la gent que ha fet possible la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ 2019. La iniciativa es va desenvolpuar els dies 1 i 2 de febrer a gairebé 500 establiments de Condis de Catalunya, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer).

pebrots cancer

Mira l’espot de la campanya:

Una de les claus d’èxit de la campanya és la participació dels gairebé 1000 voluntaris que van oferir una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell -aportats per la companyia Agroponiente- a canvi d’un preu simbòlic d’1,5 euros.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

La campanya d’enguany ha estat apadrinada per les periodistes Elisenda Carod i Sílvia Tarragona, el Dr. Manel Esteller, el Dr. Germà Lluch, el metereòleg, Tomàs Molina i el forner Daniel Jordà. 

El voluntariat que col·labora en la iniciativa prové de les pròpies entitats, així com d’una important crida a la que s’han afegit diferents, institucions i empreses. En paral·lel, cal afegir que Condis també fomenta la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central.

A tots els padrins, establiments Condis, voluntaris, institucions i persones que ens han ajudat a fer difusió de la campanya reiterem el nostre agraiment perquè sense vosaltres la campanya no hagués estat possible!