Moltes gràcies a totes les persones voluntàries pel seu suport a la campanya #PosemliPebrotsAlCàncer 2020!

Des de la FECEC volem agrair la tasca dels voluntaris, establiments Condis, padrins i tota la gent que ha fet possible la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ 2020. La iniciativa es va desenvolpuar els dies 6 i 7 de març a més de 500 establiments de Condis de Catalunya.

9. voluntaris

Una de les claus d’èxit de la campanya és la participació dels gairebé 1000 voluntaris que van oferir una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell -aportats per la companyia Agroponiente- a canvi d’un preu simbòlic d’1,5 euros.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

La campanya d’enguany ha estat apadrinada per l’actor i humorista Pep Plaza, la xef Ada Parellada, el músic i guitarrista Halldor Mar i el Dr. Manel Esteller, director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras i tota una eminència en la investigació sobre epigenètica. Els padrins van fer de voluntaris durant una estona en un dels supermercats que hi participen per animar als clients a sumar-se a la iniciativa.

El voluntariat que col·labora en la iniciativa prové de les pròpies entitats, així com d’una important crida a la que s’han afegit diferents, institucions i empreses. En paral·lel, cal afegir que Condis també fomenta la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central.

A tots els padrins, establiments Condis, voluntaris, institucions i persones que ens han ajudat a fer difusió de la campanya reiterem el nostre agraiment perquè sense vosaltres la campanya no hagués estat possible!

Aquí podeu veure l’àlbum de fotos de la campanya!