Més de 800 nenes i nenes participen en els tallers “Jo també menjo fruita” a Lleida

La FECEC ha organitzat 33 tallers del ‘Jo també menjo fruita’ per prevenir el càncer. Els tallers s’han impartit a 21 centres educatius, destinats a nens i nenes de P5 de diferents municipis de la província de Lleida, els mesos d’octubre, novembre i desembre. 

Jacint Verdaguer -Tarrega1

Els tallers “Jo també menjo fruita”, que compten amb el suport de la Diputació de Lleida des de l’any 2012, pretenen promoure un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies. Enguany uns 825 nens i nenes de P5 han participat en els 33 tallers que s’han fet en 21 centres educatius.

Els municipis que participen en aquest programa són enguany: Cervera, Mollerussa, Alpicat, Tàrrega, Alcarràs, Torrefarrera, Seròs, Vallfogona de Balaguer, Borges Blanques, Oliana, Ponts, Almacelles, La Pobla de Segur. El taller de prevenció del càncer ‘jo també menjo fruita’ promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva.

Els objectius d’aquesta activitat són:

  • Donar a conèixer el Codi Europeu Contra el Càncer
  • Conscienciar les famílies de la importància d’una alimentació sana per a gaudir d’una vida saludable
  • Sensibilitzar les famílies de la necessitat de menjar diàriament i de forma variada fruita i verdura
  • Donar consells senzills de com fer-ho
  • Explicar als infants per què és important menjar diàriament fruita i promoure un estil de vida saludable.

 

Angel Guimerà-Tarrega

JAcint Verdaguer -TarregaVedruna Tàrrega_jotambémenjofruita3Torrefarrera5