Més de 300 participants s’apunten al Circuit de l’Obaga contra el càncer

Més de 300 inscrits per a cada categoria han participat a la 3ª edició del Circuit de l’Obaga, una cursa solidària contra el càncer que s’ha celebrat aquest diumenge 2 de novembre a Tiurana. Enguany, els fons recaptats es destinen íntegrament a la FECEC per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia.

circuit obaga a favor de la FECEC

La cursa presentava cinc modalitats: la primera pertany a la categoria clàssica de running: una Mitja Marató (21,70 km) i una Cursa de 12 km; la tercera modalitat era de Canicross on els corredors juntament amb els seus gossos corrien i competien en un recorregut de 12 Km; la quarta és una Cursa Infantil per a tots els nens i nenes més atrevits; i la cinquena i no competitiva, pertany a la modalitat de Marxa Nòrdica. El recorregut de les cinc categories va transcórrer per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, tot vorejant l’embassament de Rialb.

Així mateix, des de l’organització del Circuit de l’Obaga també es va crear una campanya de crowdfunding dirigida a totes les persones que desitgin aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el cáncer. Els donatius de la campanya també es destinen a la FECEC. Des de la Federació volem agrair a l’organització del circuit i a tots els participants per haver contribuit en la causa solidària de la lluita contra el càncer. Aquí podeu veure l’àlbum de totes les fotografies de la jornada. 

Cal recordar que el Circuit de l’Obaga és un esdeveniment solidari organitzat per l’Ajuntament de Tiurana i l’associació per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport.