Més de 17.000 corredors participen a les curses de Sant Silvestre de 2017 a favor de #nassoscontraelcancerr

Una de les tradicions esportives més populars dels dies entre Nadal i Cap d’Any són les curses dels Nassos, o curses de Sant Silvestre. Acostumen a ser curses de distàncies no massa llargues, d’entre cinc i deu quilòmetres, depenent del lloc.

Imatge de la cursa dels nassos de barcelona 2017.
Imatge de la cursa dels nassos de barcelona 2017.

Aquests últims anys, amb la creixent popularitat de córrer, el nombre de curses ha anat augmentant espectacularment així com també la seva vinculació amb causes solidàries.

És així com, més de 17.000 corredors han participat de les curses solidàries de 2017 a favor de la campanya ‘Nassos contra el càncer’ de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

Aquesta campanya ha ampliat enguany les adhesions solidàries de les curses de Sant Silvestre a Girona, Lleida,  El Vendrell i Oliana. Aquests municipis s’han sumat a la campanya de ‘Nassos contra el càncer’ per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer.

A més a més, l’entitat ha estat present a l’estand de la la Fira del Corredor del Masnou i de Barcelona, al Complex esportiu municipal de la Mar Bella.

L’objectiu de la campanya ‘Nasos contra el càncer’ és convertir aquestes curses esportives en esdeveniments solidaris per promocionar estils de vida saludable i recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer a benefici de la FECEC.

Entre tots els municipis on s’organitzaven les curses adherides a la campanya solidària s’han sumat més de 17.000 atletes participants: Girona (2.000), Lleida (1.500), El Vendrell (200), El Masnou (2020), Oliana (300) i Barcelona (11.200).

Des de la FECEC volem agrair la participació de tots els corredors a les curses i la seva contribució a la nostra causa solidària.