Marcos Franz i Candela Antón, actors de la sèrie ‘Merlí’, donen suport a la campanya #menjasaimoute17

Torna la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), del 29 de setembre al 8 d’octubre, que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!”.

L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia. Aquesta edició va dirigida a promoure hàbits saludables entre la població adolescent de Catalunya.

Aquest any, comptem amb la participació dels actors, Candela Antón i Marcos Franz, de la popular sèrie de TV3 ‘Merlí’ que donen suport a la campanya #menjasaimoute17 participant a l’espot de la SECAPC.

1. marcos web 2. candela web

Aquests dos actors són els protagonistes, enguany, del vídeo de la campanya on també hi participa un col·lectiu de nois de l’esplai de joves de la Guineueta de Barcelona.

A l’espot, els dos actors conviden la població a participar en el sorteig de dues càmeres GoPro, com la que veus a la imatge, fent-se una foto adoptant algun hàbit saludable i compartint-la a les xarxes amb el hashtag #menjasaimoute17.

HERO5_Session_315

La idea és sumar més gent sensibilitzada amb la necessitat de prevenir el càncer. El sorteig tindrà lloc el dia 10 a la seu del portal Adolescents.cat i el nom dels guanyadors es farà públic a través de les xarxes socials.

L’espot s’emetrà per Betevé, La Xarxa, el canal d’adolescents.cat, les pantalles del TRAM i TMB i el Canal DiR. La falca es difondrà per les emissores de ràdio de RAC1, Betevé i La Xarxa.