L’OMS organitza a Barcelona la reunió anual de terminologia sanitària de l’11 al 17 d’octubre

L’organització Mundial de la Salut (OMS), el Departament de Salut i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya organitzen de l’11 al 17 la Reunió anual de la WHO Family of International Classification (WHO-FIC) al CCIB (Centre Internacional de Convencions de Barcelona).

La WHO-FIC network és una xarxa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que té com a objectiu promoure una classificació estàndard i universal de la terminologia sanitària per ser aplicada a la codificació de diagnòstics, patologies i intervencions de salut. La temàtica que s’aborda és terminologia sanitària i la seva estandardització (aplicant codis d’abast internacional).

El lema del congrés és “Impulsant millores en l’atenció sanitària: de les dades a les eines en eSalut”. Altres temàtiques relacionades amb la reunió aniran enfocades a intercanviar coneixements i experiències en relació amb la família de les classificacions internacionals de l’OMS, com també en tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), eSalut, mSalut i el seu impacte en l’emmagatzematge, recuperació, anàlisi i interpretació de les dades.

També tindrà lloc una jornada oberta als professionals que s’inscriguin al Meeting on the Family International Classification, que se celebrarà entre el 16 i el 17 d’octubre de 2014. La resta d’informació sobre aquesta reunió podeu consultar-la en el lloc web www.whofic-bcn2014.orgi en el compte de Twitter @whoficbcn2014. Les inscripcions es poden fer fins el 10 d’octubre.