L’ICO, el CatSalut i Novartis signen un nou esquema de pagament per resultats en el tractament del càncer de mama

El càncer de mama és la neoplàsia més comuna entre les dones, representant gairebé el 30% de tots els càncers que se’ls diagnostiquen. És també la primera causa de mort per càncer en dones. En els darrers anys, els avenços en tècniques diagnòstiques i el millor coneixement de les bases moleculars de la cèl·lula tumoral han permès identificar noves dianes terapèutiques i el desenvolupament de fàrmacs que s’han introduït a la pràctica clínica com a teràpies dirigides.

pagament cancer de mama
El CatSalut, l’ICO i Novartis ratifiquen el seu compromís en la incorporació de noves fórmules per a la millora continua de la qualitat assistencial mitjançant la col·laboració i alineació entre tots els agents del sistema de salut.

Aquest conveni s’afegeix a altres iniciatives entre el CatSalut i l’ICO per al pagament de medicaments basat en els resultats en salut i és el primer acord d’aquest tipus que se signa amb un medicament per al càncer de mama avançat amb receptor hormonal positiu, HER2/neu negatiu

Amb aquest conveni, es renova el compromís del CatSalut per avançar en nous escenaris en què tots els agents del sistema de salut siguin corresponsables per compartir les incerteses associades als resultats en salut de la innovació farmacèutica.