L’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ de la SECAPC arriba avui a Castellbisbal

La campanya #menjasaimoute continua avui a la localitat de Castellbisbal. Aquests municipi ofereixen les activitats programades dins la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

Després d’arrancar la Setmana el passat divendres a les localitats de Roses, Fornells i Almacelles, Castellbisbal ofereix aquest matí a les 10 hores, l’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ al teatre Auditori. L’espectacle va destinat a nens de 5-7 anys, on amb un llenguatge adequat, s’expliquen les propietats de la fruita i la verdura. Durant l’espectacle, els participants tenen l’oportunitat d’aprendre a fer una brotxeta de fruita i verdura.

hort-marcal-fornells
Espectacle Hort d’en Marial que va tenir lloc el passat dia 30 a Fornells.

Per altra banda, la SECAPC també oferirà aquesta setmana el taller de menús saludables. L’activitat té l’objectiu de conèixer quines són les recomanacions alimentàries pel que fa als grups d’aliments, a les freqüències de consum, i a tenir constància de quins són els principals errors que es cometen.

Al llarg d’aquesta setmana diversos municipis de la província de Lleida, Barcelona i Girona aniran impartint aquestes activitats per contribuir a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

Paral·lelament a aquestes activitats, la FECEC, dins la SECAPC, té en marxa la campanya, #menjasaimoute amb aquest espot que té l’objectiu de sumar gent a la causa i crear un gran mural de fotografies de ciutadans conscienciats amb la necessitat d’actuar contra el càncer.